NIEUWS
PROGRAMMABOEKJE
IN DE MEDIA
TOERNOOIHISTORIE
DE EREGALERIJ
DE SPONSORGALERIJ
CONTACT
COMPLEX
GASTENBOEK

 

 

 

BRAM DE MEIJ

Wat goed is komt snel. Dat is zeker van toepassing op de zestienjarige Bram de Meij. De Meij voetbalt al zes jaar bij FC Uitgeest en is vier jaar geleden begonnen met fluiten. Sinds 2016 is Bram de Meij KNVB-scheidsrechter en dit seizoen heeft De Meij al wedstrijden gefloten tussen O15-teams in de eerste klasse. Het fluiten op het vierluik in 2016 met jeugdteams van AZ, FC Twente, PSV en een regioteam beschouwt De Meij, die in de voetsporen wil treden van Bas Nijhuis, als het hoogtepunt van zijn scheidsrechterscarrière. Het zou ons niet verbazen als hij op dit toernooi een paar hoogtepunten eraan toevoegt.

 

 

 

IRIS GROOT

Iris Groot staat bekend als de 'coming woman' van het scheidsrechterskorps. De24-jarige Iris Groot kan als scheidsrechter de top halen en dat is ook haar ambitie. Inmiddels fluit Groot, die al zeven jaar scheidsrechter is, wedstrijden voor de KNVB. Dat zij talent heeft, bleek ook in 2016 tijdens het vierluik met deelname van een regioteam en jeugdteams van AZ, PSV en FC Twente. Rustig, maar gedecideerd leidde zij de wedstrijden van de profs in de dop. Dat was ook het hoogtepunt uit haar scheidsrechterscarrière. Wie weet voegt zij daar op dit toernooi nog een hoofdstuk aan toe.

 

 

MATTHIJS VAN HEESCH

Matthijs van Heesch is dertien jaar en voetbalt bij FC Uitgeest. Daar is hij ook actief als scheidsrechter. Van Heesch heeft ervaring met het fluiten op dit toernooi, want de vijfde editie wordt al zijn derde keer. Dat hij op het Johanna's Hof U11 Top Tournament vorig jaar een wedstrijd van sc N.E.C. floot was tot dusverre het hoogtepunt van zijn loopbaan als arbiter. Matthijs van Heesch droomt ervan om N.E.C. nog een keer te mogen fluiten, maar dan in de eredivsie.

 

 

YANNICK WISHAUPT

Yannick Wishaupt (16) voetbalt bij onze buur Vitesse'22 in O17-1. Voetballen doet hij vanaf zijn zesde en fluiten vanaf zijn twaalfde. Wishaupt, die in 2015 ook op ons prachtige toernooi floot, beschikt als scheidsrechter over internationale ervaring, want hij floot een internationaal toernooi voor Meisjes O15. Dit vond hij tot nu toe zijn absolute hoogtepunt.

 

 

MAARTEN JONGWAARD

Maarten Jongwaard keept al acht jaar bij FC Uitgeest. De vijftienjarige doelman fluit sinds drie jaar. Het fluiten van Onder 13-1 van 'zijn' FC Uitgeest is voor Jongwaard tot nu de kers op zijn scheidsrechterstaart. Het Johanna's Hof U11 Top Tournament is mogelijk het begin van een glanzende carrière als scheidsrechter.

 

 

FERRIS INYAMAH

De achttienjarige Ferris Inyamah heeft al behoorlijk wat ervaring als scheidsrechter. De Hoornse arbiter voetbalt bij Always Forward in O19-1 en speelt soms mee met het eerste. Als scheidsrechter heeft hij al jeugdteams van AZ en FC Volendam gefloten. Niet verwonderlijk dat hij droomt van de eredivisie en meer. Dit toernooi past dan ook prima bij de ambitie van deze uitstekende scheidsrechter.

 

 

TIM DE LEEUW

De veertienjarige Tim de Leeuw fluit nu twee jaar. Hij begon met de F-jes en E-tjes van FC Uitgeest en dit seizoen is hij doorgestroomd naar Onder 13. Ook heeft hij al twee keer een wedstrijd van Onder 15-3 gefloten, dus er zit duidelijk muziek in zijn loopbaan. Dan is het niet vreemd dat je een uitnodiging krijgt om op dit prestigieuze toernooi te fluiten.

 

 

CAS STUIFBERGEN

Cas Stuifbergen is dertien en voetbalt bij Limmen in Onder 15-2 als centrale middenvelder. Hij kent zijn kracht als scheidsrechter. Dat is zijn loopvermogen. Daarnaast is Cas Stuifbergen leergierig. Dit toernooi is dan ook een meer dan uitstekende leerschool. Hij heeft bij Limmen al ervaring met het fluiten van O11-1 en dat komt mooi van pas op het Johanna's Hof U11 Top Tournament.

 

 

ROBERT LEENSTRA

Robert Leenstra (18) heeft zes jaar ervaring als scheidsrechter. De inwoner van Heerhugowaard vindt het belangrijk dat hij zich als scheidsrechter voortdurend kan ontwikkelen. En die ontwikkeling gaat gestaag. Leenstra wordt regelmatig gevraagd om oefenwedstrijden van een jeugdteam van FC Volendam tot een goed einde te brengen. Tijdens het EK was Robert Leenstra actief in Parijs. (Nog) niet op het EK, maar op Paris World Cup, een groot internationaal toernooi met clubs uit allerlei landen. Leenstra was daar met een grote groep Nederlandse scheidsrechters. Die ervaringen neemt hij ook mee naar het Johanna's Hof U11 Top Tournament. 

 

 

 

  

 

 

 HOOFDSPONSOR JOHANNA´S HOF U11 TOP TOURNAMENT

 

 

 

SUBSPONSORS

 

  

        

   

           

 

  

 

   

 

   

 

   

 

     

 

 

   

       

 

       

 

 

        

 

    

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                           

 

Top
JOHANNA'S HOF U12 TOP TOURNAMENT  | info@fccett.nl